Bybildet:

Slik fikk de ungdomsklubb til Stakkevollan

Så ble vi ikke ferdige med fritidsklubbene. I dag drar vi til Stakkevollan hvor de virkelig måtte arbeide hardt for klubben sin med en ildsjel i spissen.

OPEN FOR BUSINESS: Endelig kunne ungdommen på Stakkevollan med Bengt Roger Elstad åpne dørene til sin egen ungdomsklubb i sitt eget nærområde. Hva de heter ungdommen bak Bengt Roger vet vi ikke, men er temmelig sikre på at den ene er Guri Røv som også var med på åpningen. Hun var blant annet med på å spikre opp «plateboksen» og sette opp lysanlegget.  Foto: Leif A. Danielsen

Eksklusiv

Mens infrastruktur er viktig i en slik bomaskin, er det nemlig ildsjelene som skaper glede og stolthet over å bo et sted. Attenåringen Bengt Roger Elstad tok ansvar da kommunen delvis sviktet unger og ungdom på Stakkevollan: