Politiet: – Ring oss om du blir truet eller sjikanert av ungdomsgjenger. Dette er ikke akseptabel oppførsel

Politioverbetjent Kenneth Helberg reagerer sterkt på en episode i helga der en ungdomsgjeng plaget og truet en ansatt på en uteservering i sentrum. – Ring oss om noe slikt skjer, dette er absolutt ikke noe vi skal akseptere av oppførsel, sier han til iTromsø.

OPPFORDRER TIL KONTAKT: Kennet Helberg i politiet ber folk som blir truet eller sjikanert av ungdomsgjenger om å kontakte politiet. – Det er ikke akseptabel oppførsel, sier han etter en hendelse på uteserveringen til Solid i Storgata i helga. 

Eksklusiv

Daglig leder på Solid i Storgata, Carite Fønnebø, hadde en svært ubehagelig opplevelse i helga. Hun havnet i konfrontasjon med en gruppe ungdommer i alderen ti til 15 år som kom inn på hennes uteservering, tok seg til rette med inventar og andre løse ting – og som nektet å forlate stedet etter at hun ba dem gå.