Superresultat for Senterpartiet i ny meningsmåling: – Ingen tvil om at nordnorske velgere vil ha regjeringsskifte

Senterpartiet har ei oppslutning i Troms på hele 25,4 prosent viser ei fersk meningsmåling. – Det er ei måling som tyder på regjeringsskifte, sier valgekspert Jonas Stein.

EKSPERT: Jonas Stein er samfunnsforsker og førsteamanuensis ved universitetet og mener den ferske meningsmålingen tyder på at folk i nord ønsker et regjeringsskifte til høsten.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Til høsten er det stortingsvalg og ei fersk meningsmåling viser at velgerne i Troms helt klart foretrekker Senterpartiet (Sp). Hele 25,4 prosent svarer at de hadde stemt Sp dersom det var valg nå. Dermed fortsetter den tydelige medvinden for partiet, som også gjorde det svært godt i fylkestingsvalget i 2019, den gangen med 24,1 prosent av stemmene i Troms og Finnmark.