Siw og Frank droppet byen til fordel for bygda: – Det kommer bare flere og flere

Flere og flere småbarnsfamilier flytter fra Tromsø til fordel for et liv på landet, men det er også mange som blir. I denne reportasjen får du lese om folk som har valgt enten det ene eller det andre.

ELSKER OPPUSSING: Da lille Livia kom til verden for fem år siden, merket Siw Helene Adolfsen (34) og Frank Haugseth (36) at det var på tide å flytte til bygda. Det ble starten på et, skal vi tro dem, evig oppussingsprosjekt som de elsker.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

To ferger fra Tromsø, tre minutter til venstre fra fergeleiet i Olderdalen, står det et lite, lilla hus med rundt vindu og med havet som nærmeste nabo. Her har Siw Helene Adolfsen (34) og Frank Haugseth (36) og barna på fem og snart tre bodd i to år.