Knusende seier for for tidligere kulturtopp i tingretten

Lasse Pettersen og Cathrine Giæver solgte sin tidligere bolig i Hagavegen for over en million kroner over takst – trodde de. Da de nye eierne skulle få nøklene til eneboligen valgte nemlig kjøperne å slå på alle bremser – og nektet å gjennomføre den formelle overtakelsen.

FULL SEIER: Cathrine Giæver og Lasse Lauritz Pettersen solgte i 2019 sin bolig i Hagavegen, men kjøperne trakk seg. Torsdag i forrige uke falt dom i Nord-Troms og Senja tingrett der kjøperne som trakk seg ble dømt til å betale paret nesten tre millioner kroner i erstatning.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Nord-Troms og Senja tingrett avsa før helga dom i en omfattende sivil rettssak mellom Pettersen og Giæver – og paret Geir Ivar Nedredal og Anne Toril Nordsletta.