Kvaal ønsker ikke at kommunen skal opprette treningssenter – samtidig som han selv driver en potensiell konkurrent

Høyrepolitiker Hans Petter Kvaal uttalte i kommunestyret at han ikke ønsker at kommunen skal opprette et treningssenter ved Tromsøbadet. Selv er han leder i Studentsamskipnaden som driver Kraft.

MOT KOMMUNALT TRENINGSSENTER: Hans Petter Kvaal (H) sa under kommunestyremøtet at han var mot opprettelsen av et kommunalt treningssenter på Tromsøbadet. Selv er han administrerende direktør i Studentsamskipnaden, som driver et av byens treningssentre.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Under kommunestyremøtet 28. april oppsto det en debatt om etablering av treningssenter på Tromsøbadet. Debatten kom i kjølvannet av saken om at Tromsøbadet KF ønsker å opprette datterselskapet Tromsøbadet AS, som blant annet skal drive treningssenter.