Wizz Air toppsjef kaller regjeringens ESA-svar for «tøv»: – Det pågår et politisk spill

Toppsjef Jozsef Váradi i flyselskapet Wizz Air mener Næringsdepartementet ikke snakker sant når regjeringen forsvarer norske kommuners mulige boikott av selskapet. – Noen liker ikke konkurranse. Okei. Men vi er her for å konkurrere.

FLYTOPP: Toppsjef i Wizz Air, Jozsef Váradi, fotografert på Budapest Airport, i Ungarn. FOTO: REUTERS/Bernadett Szabo/File Photo  Foto: BERNADETT SZABO

Eksklusiv

Flyselskapet Wizz Air mener norske myndigheter driver ulovlig boikott av selskapet og har klaget saken inn for EFTAs overvåkingsorgan ESA for brudd på EØS-reglene. 10 norske kommuner og fylkeskommuner har vedtatt å ikke bruke Wizz Air så lenge selskapet er negativ til fagforeninger og ikke vil gi ansatte tariffavtaler.