140 kommuneansatte klare til å streike fra torsdag

Partene har frist til å bli enige ved midnatt, onsdag.

STREIKEVARSEL: Bydrift er en av avdelingene i kommunen der medlemmer i fagforbundet kan gå ut i den varslede streiken fra torsdag morgen - dersom ikke partene i kommuneoppgjøret blir enige. Kim Guttormsen - til høyre - er leder i Fagforbundet avd. 177 i Tromsø kommune. De øvrige på bildet er Aleksander Johnsen, Heidi Elisabeth Bakkeland, Mikal Hansen, Eivor Annie Haukland, John Alfred Nilsen, og nestleder Reinaldo Souza Montalvao. I kostebilen Yngve Lundblad.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Ansatte i bydrift, kultur og idrett, vann og avløp, samt administrativt ansatte blant annet på kan gå ut i streik fra torsdag morgen dersom ikke partene i kommuneoppgjøret blir enige i meklingen som har frist ved midnatt onsdag.