Får drahjelp til å sette opp egne forestillinger: – Det er viktig å kaste ball med noen som har gått veien og kjenner den godt

11. juni står Kevin Berro (18), Karoline Stensland (25) og Kristin Jørgensen (26) på Kulturhuset og viser fram utdrag fra sine pågående kunstprosjekter – et standupshow, en musikalsk forestilling om depresjon og angst og en popkultur-musikal om LAs skyggesider. 

FRA SKISSEBORD TIL SCENE: Kristin Jørgensen (26), Karoline Stensland (25 og Kevin Berro (18) er med i KUNG (Kulturhuset UNG) for å lære mer om hvordan man setter opp egne forestillinger - og hvordan veien er fra skissebord til scene.  Foto: Eline Grønvoll

Eksklusiv

Forestillingen den 11. juni har fått navnet "Innsyn i kulissene", og er en del av pilotprosjektet KUNG (Kulturhuset ung) som er et samarbeid mellom Skjernes Scene og Kulturhuset i Tromsø.