Opplevelser i nord: Reisa

Fossene stuper ned i en trang, bratt og dramatisk dal: – Her handler det om ekte opplevelser

I Reisa Nasjonalpark er mulighetene – og naturopplevelsene – mange. Det vet stadig flere reiselivsbedrifter å benytte seg av.

EVENTYR: Imofossen er en populær destinasjon i Reisa nasjonalpark. De ekstra eventyrlystne, som vil legge i vei uten guide, kan leie både kano og packrafts – den opplåsbare båten mange nok har sett Lars Monsen bruke.   Foto: Amazing Troms

Eksklusiv

I villmarka i Reisadalen – i overkant av 30 kilometer fra E6 og Storslett sentrum – ligger Reisastua. Her sitter Steffen Vang Bakkland og Roar Olsen, med hver sin kaffekopp, og planlegger det som ser ut til å bli det andre året der Norgesferie står i fokus. De to driver hver sin bedrift, men fant for et par år siden sammen i et naturlig samarbeid.