Eventyrlig vekst i korona-året – nå må Gry-Anette finne nye lokaler for å kunne vokse videre

Pandemi-året 2020 ble en lang vedvarende opptur for tromsøselskapet Stofflykke og Luefabrikken. Selskapet har vokst så kraftig at de, bokstavelig talt, stanger i taket. – Nå må vi ut på jakt og finne oss nye lokaler, sier daglig leder Gry-Anette Klausen.

VOKSESMERTER: Gry-Anette Klausen (til høyre), Ingvild Karlsen, Agnese Zile og Kristine Manin får så vidt plass inne i lokalene til Stofflykke og Luefabrikken på Langnes. Butikken økte omsetningen med nesten 35 prosent i fjor – og er i akutt behov av større lokaler for å kunne fortsette den positive utviklingen.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

At «halve Norge» måtte holde seg hjemme i 2020 som følge av koronapandemien ga klingende mynt i kassa for Gry-Anette Klausen og hennes selskap Stofflykke og Luefabrikken. Selskapet, som selger stoff, mønster, tilbehør og ferdig sydde luer, holder til på Langnes mellom Jekta og K1. Blant annet har Stofflykke og Luefabrikken lisens for produksjon og salg av Mummi-mønster – så selskapet leverer også stoff til andre butikker rundt om i Norge og Skandinavia.