Lørdagskåseriet

Nå er det bare VAR som kan redde fotballen

Det er som om alle spillerne på gresset er smittet av et Covid-22-virus, der alt av stolthet og intelligens smuldrer opp straks det spilles en kamp av betydning.
Eksklusiv

Når kun finalen gjenstår av årets EM, sitter jeg igjen med en snål følelse. For det har virkelig vært et underlig EM å bivåne. Ved inngangen til mesterskapet var jeg allerede svært negativt ladet til hele opplegget. Alt surret rundt Qatar-VM, leflingen med den famøse Superligaen, et EM som skulle spilles med flere vertsnasjoner enn det er nasjoner i Europa og så videre. Også VAR, da. Jeg hater VAR. Og nå sto vi foran det første internasjonale mesterskapet der vederstyggeligheten skulle settes ut i praksis og ødelegge enda mer. Nå tror jeg det er VAR som er redningen for hele toppfotballen.