Fortviler over elendig og farlig vei til Tromvik: – Det skrangler godt i kjeften på de som våger seg ut på veien

Forestill deg at et DC9-fly, full av passasjerer, skulle ta løs på dette underlaget. En fullastet fisketrailer veier nemlig akkurat det samme.

FORTVILER: Fylkesvei 7768 til Tromvik har i en årrekke vært i elendig forfatning. Styreleder Anne Birgitte Fyhn i Tromvik utviklingslag og daglig leder Geir Olav Olsen ved Lerøy Norway Seafoods fiskemottak fortviler.  Foto: Jørn Mikael Hagen

Eksklusiv

Smalt, svingete, sporete og hullete. I vinterhalvåret kan vi føye til glatt, skredutsatt og livsfarlig. Alle adjektiver som beskriver den 31 kilometer lange fylkesvei 7768 mellom Tromvik og Henrikvik i Tromsø kommune. I et kvart århundre har innbyggerne i Tromvik bedt om utbedringer på veien. Svært lite har skjedd.