Stortingsvalget

Dette vil politikerne gjøre med boligprisene i Tromsø: – Markedet kan ikke løse dette selv

Boligprisene i Tromsø fortsetter å stige og nå kan folk med vanlig inntekt kun kjøpe én av åtte boliger. Her er politikernes svar på hva som må gjøres.

ENIGE OM NOE: Alle disse fire politikerne er enige om at boligprisene i Tromsø er for høye og at flere boliger vil dempe noe av prisveksten. Øverst fra venstre: Marta Hofsøy (Ap), Erlend Svardal Bøe (H), Per-Willy Amundsen (Frp) og Sandra Borch (Sp).  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Boligprisene i Tromsø fortsetter å stige og tilflyttingen til byen har stoppet opp. Sykepleierindeksen for første halvår, viser at en sykepleier i Tromsø med snittinntekt på 575.000 kroner bare kan kjøpe 12 prosent av boligene som ble lagt ut for salg hittil i år.