Stanser omstridte utbyggingsplaner - sier nei til 17 etasjer høyt hotell på kaipromenaden

Planene om å bygge en 62 meter høy hotellblokk på kaikanten like sør for Ishavshotellet blir nå etter alle solemerker stanset. Et 17 etasjers hotell - som er 20 meter høyere enn The Edge - blir ansett for å være altfor dominerende av både administrasjon og politisk ledelse i kommunen.

SIER NEI: Petter Stordalens planer på et nytt kurs- og konferansehotell på kaikanten nord for havneterminalen blir trolig stanset.  Foto: Hamperokken arkitektur

Eksklusiv

Det er selskapet Kaigata 3–5 AS som har søkt om å få bygge et hotell på tomta mellom det gamle havnekontoret helt nederst i Kirkegata og Rorbua/Yonas Pizzeria. Det er Petter Stordalens Nordic Choice som er tenkt å drifte konferansehotellet – samme kjede som driver nabohotellet The Edge lenger sør på kaikanten.