Søker om ny salgsbevilling: – Vi håper å selge øl i lokalet og over nett

Polden bryggeri er så lite at daglig leder, Svein Sandve kaller det for et nanobryggeri. Nå satser de på å starte med salg av øl til privatpersoner i løpet av oktober.

Søker om salgsbevilling: Polden Bryggeri har søkt om salgsbevilling for å selge øl over nett og i lokalene, og daglig leder, Svein Sandve, håper å starte salget i oktober i år.   Foto: Jone Bergøy Nedrebø

Eksklusiv

– Vi startet opp i slutten av desember i 2015. Frem til nå har vi for det meste solgt øl til lokale puber og restauranter. Forrige gang vi hadde salgsbevilling, solgte vi masse juleøl, men det ble litt for dyrt i forhold til produksjonen å selge til private kunder. Derfor har vi bestemt oss for å prøve igjen med å produsere 6000 liter øl, det dobbelte av det vi gjorde forrige gang. Det vil forhåpentligvis gi et større overskudd, opplyser Svein Sandve, ølbrygger og daglig leder for Polden Bryggeri, til iTromsø.