Nav og TILs gatelag møttes på gressmatta i kjølevannet av Nav-tragedien: – Vil bygge broer

På fredag formiddag møttes Nav og TIL Gatelag til en vennskapskamp. – En fin symbolikk etter det som har skjedd denne uka, sier Tobias Karlsen fra TILs trenerteam.

Vennskapskamp: På fredag var det duket for en vennskapelig kamp mellom TIL-gatelag og fotballaget til jobbspesialistene fra Nav. De spilte både for å vinne og for å dyrke samholdet etter Nav-tragedien denne uken.   Foto: Daniel Lilleeng

Eksklusiv

Etter den tragiske hendelsen på Nav Åstad hvor to Nav-ansatte ble knivstukket, mente TIL Gatelag og fotballaget til jobbspesialistene i Nav at det vil vært fint å arrangere en vennskapelig fotballkamp. TIL Gatelag er et fotballtilbud for for menn og kvinner som har eller har hatt utfordringer innen rus og psykiatri.