Trenger ikke ha bachelorgrad for å bli en av universitetsrektorens viktigste rådgivere

Da universitetet lyste ut stillingen som strategisk rådgiver for rektor, åpnet de for at den som ansettes ikke har noen akademisk grad. Rektoren bedyrer at dette ikke er gjort for å tilpasse stillingen til Roger Ingebrigtsen, som i dag er engasjert i stillingen.

GOD STEMNING: Dag Rune Olsen tar fornøyd bilde av det nye universitetsstyret. Nå skal han tilsette en strategisk rådgiver i fast stilling.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Dag Rune Olsen smiler fornøyd mens han tar bilde av det nye universitetsstyret. Rektoren skal nå være med å avgjøre hvem som blir hans strategiske rådgiver. Søknadsfristen har akkurat gått ut og flere har søkt på nøkkelstillingen. Men i søknadsteksten til stillingen som en av universitetsrektorens viktigste rådgivere, er det åpnet for at den som tilsettes ikke har noen grad fra universitetet.