Sjekk boligsalget i september

Roger solgte boliger for 100 millioner i september

Tromsøs cuphelter Tore Rismo og Nils «Sunny» Solstad havnet på boligtoppen i september, sammen med direktør Jan-Gunnar Winther og KPMG-advokat.

BOLIGTOPPER: Cupheltene Nils Solstad (til venstre) og Tore Rismo (i midten) kjøpte noen av de dyreste boligene i september. Begge to kjøpte fra utbygger Roger Fagerheim i Frabene, som solgte boliger for nær 100 millioner kroner siste måned. Foto: Ronald Johansen / iTromsø arkivbilder. 

Eksklusiv

Direktør Roger Fagerheim i utbyggingsselskapet Frabene gjorde det bra i september. I løpet av måneden solgte Fagerheim 16 boliger i gata Marmælen i nye Norrøna boligpark for nær 100 millioner kroner. Fem av leilighetene han solgte på toppen av Tromsøya var blant de 10 dyreste i september, med priser fra 8,1-8,75 millioner kroner.