Ny festival i Tromsø:

Her kan du lære å puste deg til en bedre orgasme

Fredag arrangeres den første Nytfestivalen i Tromsø. Der skal det blant annet holdes foredrag og workshops om hvordan du kan puste deg til en bedre orgasme og om livet i forhold med flere enn to personer.

FEIRE DEN POSITIVE OG ØNSKA SEKSUALITETEN: Fredag 15. oktober skal Nytfestivalen arrangeres for første gang i Tromsø. Her blir det mange spennende foredrag og workshops om seksualitet, onani, tantra og polyamori. Bildet er fra Nytfestivalen i Oslo 2019 med foredragsholder Stine Kühle Hansen.   Foto: Marco Zimberlin/Nytfestivalen 2019

Eksklusiv

– Festivalen er ment som en måte å feire den positive og ønska seksualiteten, ikke den negative siden som i stor grad blir fokusert på, sier festivalsjef, sexolog og foredragsholder Aud Jektvik til iTromsø.