Hevder bygg til 68 millioner kroner hadde mangler for 34 millioner kroner

Rune Madsens selskap, Tomt 680 AS, er saksøkt for 17 millioner kroner pluss renter for ikke å ha gjort opp for seg etter å ha kjøpt et bygg av Total Betong AS. I retten hevdet Madsens advokat at de har påvist 33 feil og mangler i bygget, som rettferdiggjør et motkrav på 34 millioner kroner.

REPRESENTERER TOMT 680 AS: Advokat Eirik Birkelund, i forgrunnen, er advokat i SANDS Advokatfirma DA og representerer Tomt 680 AS. Birkelund hevder klienten har 40 krav på feil og mangler i bygget som kostet over 60 millioner kroner, og krever 34 millioner kroner fra motparten.. I bakgrunnen sitter Rune Madsen, Wiggo Brox, som er styremedlem i Tomt 680 AS.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

I rettssaken mellom Rune Madsens tomteselskap Tomt 680 AS og Total Betong AS, var det onsdag saksøktes tur til å legge fram sin versjon av konflikten. Mens Total Betong AS har saksøkt Tomt 680 AS for 17 millioner kroner pluss renter for ikke å ha betalt hele regningen for det 4000 kvadratmeter store bygget, har Tomt 680 AS fremmet et motkrav på 34 millioner kroner for en rekke feil og mangler. I tillegg sier Rune Madsen de har brukt store summer på å avdekke feilene.