Teatersjefen om streiken: - Vi savner hverandre utrolig mye

Utenfor Hålogaland Teater står de ansatte og streiker for det de mener er en mer rettferdig pensjon. Inne på teatret er skuespillerne i full sving med prøver.

SAVNER HVERANDRE: Teatersjef ved Hålogaland Teater, Egill Pálsson, forteller at de streikende og de som er igjen på huset savner hverandre.  Foto: Eline Grønvoll

Eksklusiv

Høsten 2019 ble det klart at det var Egill Pálsson som hadde fått jobben som ny teatersjef ved Hålogaland Teater. Det var ikke en mann uten visjoner som ble ansatt, tvert imot. I et intervju i januar, et halvt år før han skulle ta over roret på adressen Teaterplassen 1, uttalte han at han ville at Hålogaland Teater skulle bli det beste teatret i hele Europa og at det var en faktisk mulighet dersom man satte seg høye nok mål.