Flere nye smittede på Vannøya

I løpet av helga har det blitt bekreftet fire nye positive koronatester på Vannøya. I tillegg har flere testet positivt på hjemmetester. Karlsøy kommune vurderer mandag om de skal innføre flere tiltak for å begrense spredning.

FORVENTER ØKT SMITTE: Helse- og omsorgssjef i Karlsøy kommune, Alf Lorentsen sier de ikke har kontroll over smittespredningen på Vannøya. I løpet av helga har flere meldt til kommunen at de har testet positivt på hjemmetester. Lorentsen sier derfor det er all grunn til å anta at antall smittede kommer til å øke fra de 19 tilfellene som per søndag er bekreftede.   Foto: Privat

Eksklusiv

Før helga var det registrert 15 positive koronatilfeller på Vannøya i Karlsøy kommune. I helga har det blitt bekreftet fire nye tilfeller. Kommunen har ikke gjennomført testing i helgen, men har fått beskjed om at flere har testet positivt på hjemmetester.