TV-aksjonen: Holdt krasjkurs i 12 forskjellige språk på 10 minutter

På søndag går TV-aksjonen av stabelen. Gjengen fra organisasjonen «Snakk for deg sjøl» hadde fullt opplegg på Tvibit, med blant annet språkkurs og dans – alt til innsamling for TV-aksjonen.

KRASJKURS I 12 FORSKJELLIGE SPRÅK: Tromsøgruppa «Hær e Æ» hadde duket for mange forskjellige aktiviteter og opptredener å samle inn penger til årets TV-aksjon. De danset og holdt krasjkurs i 12 forskjellige språk. Fra venstre: Mohammad Khalil (18), Diyala Khalil (20), Christine Simpyata Heggelund (19) og Adiam Samuel (18).   Foto: Jone Bergøy Nedrebø

Eksklusiv

– Vi har hatt en digital innsamling som har gått gjennom hele uka. Målet vårt er å samle inn 10.000 kroner gjennom en spleis. Vi har fått inn 6.000 kroner allerede, og forventer at det vil komme en del mer penger i løpet av dagen, sier gjengen fra organisasjonen «Snakk for deg sjøl» til iTromsø.