Gunnar stuntet tale til Lavrov: – Det var den beste talen han hadde hørt på ti år

Ordfører Gunnar Wilhelmsen fikk «wine and dine» med en av de virkelig store skikkelsene på den utenrikspolitiske scenen denne uka. Her letter han på sløret om hva som ble sagt under den viktige middagen mandag kveld.

SELFIE: «Et utrolig hyggelig møte i går med tre utenriksministre», skrev ordfører Gunnar Wilhelmsen til bildet fra middagen, som han delte på Facebook. Han står sammen med utenriksminister Anniken Huitfeldt, Finlands minister Pekka Olav Haavisto og Russlands utenriksminister Sergej Lavrov.  Foto: Anniken Huitfeldt

Eksklusiv

Mandag og tirsdag var Russlands utenriksminister Sergej Lavrov i Tromsø for å møte sine like i de nordiske landene. Under middagen mandag kveld traff han imidlertid også Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen – og Gunnar lot ikke sjansen til å få et par ord med en av russernes absolutte topper gå fra seg.