Har du et julegaveønske? Denne gjengen skal oppfylle 24 ønsker gjennom hele advent

I år kan du droppe og sende ønskelista til nissen. Denne gjengen skal spre juleglede og oppfylle ett ønske hver dag fra 1. desember og fram til julaften. Nå håper de tromsøværinger kommer strømmende med sine ønsker.

SKAL SPRE JULEGLEDE: Nå kan alle tromsøværinger levere inn et julegaveønske, så skal denne gjengen plukke ut til sammen 24 ønsker som skal gå i oppfyllelse. Fra venstre: Tove Jensen, Lene McNair og Ima Bassi i Hjertevarmerne, ordfører Gunnar Wilhelmsen, Christine Mølmann Annexstad i Hjertevarmerne og Veronica Evertsen, senterleder på Nerstranda.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Men det nytter ikke å ønske seg sokker eller Playstation. Målet til damene i organisasjonen Hjertevarmerne, er å oppfylle noe som noen ønsker seg av hele sitt hjerte.