Sykehjemmet har uvaksinert helsepersonell på jobb: – Valget står mellom det eller å ikke kunne gi forsvarlig helsehjelp

Avdelingsleder Elin Svennsdatter Johansen var en av de 30 som ble smittet på Mortensnes sykehjem. Mens hun var syk på hjemmekontor, jobbet hun 15-timers dager for å hjelpe til å holde hjulene i gang på sykehjemmet.

TØFF TID: Både ansatte og beboere på Mortensnes sykehjem har vært gjennom ei tøff tid etter at koronasmitte brøt ut på sykehjemmet. Det har vært stor mangel på folk og de har vært helt på grensen til å kunne gi forsvarlig helsehjelp. Foran står avdelingsleder avdelingsleder Elin Svennsdatter Johansen. Bak fra venstre står avdelingsleder Siri Zakariassen, enhetsleder Merethe Bakken og sykepleier Merethe Ekanger.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Mens tromsøborgerne akkurat har begynt å bli vant til å ta på seg munnbind igjen, har hverdagen vært en helt annen på Mortensnes sykehjem.