Hele Jekta evakuert

Klokken 17.21 ble brannalarmen på Jekta kjøpesenter utløst.
skatt

Kort til etterpå fikk brannvesenet beskjed om at det var falsk alarm.

Snudde i døra

- Vi var på vei til bilene, men snudde da fikk beskjeden om at det ikke brant, sier opperatør for 110-sentralen, Tore Hagerup. Han vet ikke hva som kan ha utløst alarmen.

Hyppige evakueringer

Senterleder Laila Myrvang forteller at kjøpesenteret har hatt evakueringer de tre siste dagene.

- Det er noen branndetektorer i parkeringshuset som er for sensitive. Vi skal ta en runde på det i morgen. Litt startproblemer vet du, men det skal bli bra, sier Myrvang.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

skatt