Den nyansatte danske treneren jobber fortsatt med å sette sitt preg på laget, men roser spillerne for jobben de har gjort i det siste.

– Fremgangen er absolutt til stede. Jentene er villige til å lære, og trener godt, forteller Bravo-trener Bo Andersen.

Spillerne har også merket fremgang etter at Andersen kom inn som trener, og Linda Krantz Johnsen trekker spesielt frem forsvarsspillet.

– Det er veldig mye nytt som skal spilles inn, og forsvarsspillet har vi jobbet veldig mye med på trening. Der synes jeg vi allerede har tatt store steg der, forteller Krantz Johnson.

– Mye energi

I dagens bortekamp mot Bardu holdt vertene brukbart følge til pause. Bravo ledet 14-11, men Andersen var ikke helt fornøyd med det som ble prestert.

– Vi gjør en del unødvendige feil før pause, men hever oss betraktelig utover i kampen, sier Andersen.

Og etter pause dabbet hjemmelaget av, mens Bravo dro ifra. Til slutt kunne de innkassere to nye poeng etter å ha vunnet 27-20.

– Etter pausen kommer vi på banen med mye energi og vinner fortjent, sier Bravo-trener Bo Andersen.

– Løsnet for flere av oss

Forrige helg serieåpnet Bravo med seier mot TSI, men resultatet gledet mer enn spillet. Denne helgen var det bedring å spore spillemessig.

– Vi spiller hverandre gode i dag, og har færre tekniske feil enn i forrige helg. Det løsnet for flere av oss i dag, forteller Linda Krantz Johnson som noterte seg for tre mål.

Mestscorende for Bravo ble Vilde Flermoen Paulsen og Sandra Marie Eriksen, som begge satte seks baller i nettet hver.

Dermed har Bravo fått en flott start på sesongen med fire poeng av fire mulige. Neste utfordring blir borte mot Vadsø Turn kommende lørdag.