Beklager seg på Facebook

Etter kampen mot KFUM tok følelsene overhånd for Eirik Bertheussen. Nå beklager han det hele.

BEKLAGER: Eirik Bertheussen (nummer to fra venstre), beklager seg på Facebook etter at følelsene tok overhånd etter tapet mot KFUM sist helg. Foto: Tor Farstad 

sport

Tromsdalen tapte den viktige opprykkskampen 2–1 – en kamp Bertheussen ikke startet, noe han var meget uenig i.

Etter kampen hadde midtstopperen en utblåsing, hvor både ord og gjenstander fløy avgårde.

Mandag kveld beklager for øvrig Bertheussen seg i en status på Facebook.

«Det e noen ting æ vil beklage i dag.

På søndag spilte vi den vittigste kampen TUIL har spilt på mange år og æ fikk ikkje være med å bidra sånn som æ ville. Ja, æ syns det va urettferdig. Ja, æ følte at æ va kampklar. Æ va skuffa, men det va ikkje det som utløste sirkuset. Når æ gikk av banen så innså æ at det blir vanskelig å rykke opp. Det vil si at æ mest sannsynlig aldri mer vil spille 1. divisjon for TUIL. Æ ville så jævlig vinne. Vi tapte, og det beklage æ» starter statusen.

– Beklager

– Det blei veldig mye medieoppmerksomhet om dette. Jeg sa en del som var dumt av meg å si, men noe av det jeg sa mente jeg også. Jeg beklager det hele, sier Bertheussen over telefon til iTromsø.

Stemmer ikke

«Æ beklage at ting blei sagt til media men æ beklage også at media velge skrive ting æ aldri har sagt eller gjort. Æ burde holdt meningen mine internt i klubben.

Gjennom mine år i TUIL har det vært mange oppturer og nedturer. Mange ord og ting har flydd i garderoben etter kamp. Sånn e det når man helst skulle ha vunnet og følelsan tar overhånd. Denne gangen skjedde det utenfor garderoben. Beklager» fortsetter statusen.

– Jeg kastet aldri pizza på noen og snakket ikke med Gaute (Helstrup) etter kampen. Jeg synes det er dårlig at avisene skriver dette, forteller Bertheussen.

Men pizzaesken fikk gjennomgå.

«Æ har spilt 20 sesonger i TUIL og den stakkars pizzaeska fikk unngjelde for 20 år med kjærlighet for klubben. Frustrasjonen va aldri retta mot noen andre personer, den kom av en overivrig vinnerskalle som hadde tapt en viktig kamp. Det skal også sies at det va ei lunken Peppes Pizza. Hadde dæm bare hadd Allegro i Oslo»

Videre fortsetter statusen:

«Det som skjedde etter kampen treng vi ikkje gå mer inn på, det har æ tatt med guttan på laget som vi gjør i TUIL og vi e ferdig med det. Om æ har skuffa noen så beklage æ dette. Æ ønska bare å vinne, og æ ønska det beste for TUIL og det vil æ alltid gjøre! Heia daln»