I løpet en uke har både TIL2 og TIL3 blitt seriemestere.

TIL2 rykket opp fra 3.- til 2.-divisjon, mens TIL3 sikret opprykket fra 4.- til 3.-divisjon med 4-0-seier borte mot Fløya 2 i siste serierunde.

– Det var en god kamp av oss. Vi fikk de målene vi trengte for å sikre et opprykk. Det betyr at vi klarte drømmemålet vi hadde før sesongen. At vi klarte opprykk med både TIL2 og TIL3, er ikke mindre enn fantastisk. Vi har sikret oss en fantastisk utviklingsarena der de beste juniorene får spille mye 2.-divisjon og de yngste juniorene får god matching i 3.-divisjon. I tillegg vil G16-serien opprettholdes, så kamparenaen nå skal det ikke stå på, sier Lars Petter Andressen, som ledet TIL 3 til 4-0-seier.

Forsterket laget

Petter Aas ga TIL 1-0-ledelse før Garib Gerkondani doblet ledelsen til 2–0. Jakob Lillestjerna scoret det tredje målet, mens Magnus Richardsen satte inn det siste.

TUIL2 vant sin kamp 5–1 mot Krokelvdalen, og dersom TIL2 hadde tapt, ville opprykket røket.

Laget var forsterket med A-lagsspiller Fredrik Michalsen.

– Han spilte ikke veldig lenge, men trengte å få litt matchtrening. Han har ikke spilt kamp siden vi møtte Skarp hjemme for noen uker siden og det var greit for ham å få spilt litt med tanke på Rosenborg-kampen (semifinale i NM for G19, red.anm.), sier Andressen.

Førsteprioritet

Den kampen spilles lørdag 31. oktober hjemme på Alfheim.

– Fredrik (Michalsen) og Jostein (Gundersen) er nok mest aktuell fra A-laget til den kampen. Runar (Espejord) og Mikael (Norø Ingebrigtsen) vil jeg tro vil være veldig aktuell til Bodø/Glimt-kampen dagen etter, og A-laget er naturlig nok førsteprioritet, sier Andressen.