Bravo slet overraskende lenge mot Ankenes.

Det sto uavgjort 12–12 til pause og i 2. omgang var det Ankenes som startet best.

Så våknet Ingebjørg Baadshaug og resten av Bravo.

På stillingen 15-17, scoret de syv mål på rad, før Ankenes igjen kom på scoringslisten.

Ingebjørg Baadshaug scoret samtlige mål fra 16–17 til 20–17 og ble kampens mestscorende med ni mål.

– Jeg er ganske fornøyd med store deler av kampen, men vi burde dratt ifra tidligere enn vi gjorde. Jeg har aldri scoret ni mål i en kamp i 2.-divisjon før, så det er jeg fornøyd med, sier Ingebjørg Baadshaug til iTromsø.

19-åringen kom fra LFH09 foran årets sesong og er inne i sin 3. sesong i 2.-divisjon og sin første sesong som Bravo-spiller.

– Utfordringen vår nå er å få det gode spillet til å sitte i 60 minutter. I dag våknet vi litt sent og vi har mye å ta tak i, sier 19-åringen.

Utrolig misfornøyd

Bravo-trener Bo Andersen var lang fra fornøyd tross seksmålsseier.

– Jeg er bestemt ikke fornøyd i dag. Vi presterte langt under det nivået vi kan de første 35–37 minuttene av kampen før vi for alvor tar tak, sier Andersen.

Han mener laget har en stor jobb foran seg.

– Det irriterer meg at vi er så dårlig. Det er helt unødvendig å gi dette laget 23 mål. Vi burde holdt de til 10–15 mål, sier Bravos danske trener.

– Dårlig tempo

Andersen mener Bravo først og fremst må gå i seg selv etter 29-23-seieren.

– Vi er slett ikke til stede i starten av kampen og det skuffer meg. Tempoet er alt for langsomt og vi er heller ikke aggressive nok, sier han.

Nå skal de ta tak på trening.

– I dag var vi ikke nok til stede og vi må finne ut hva det er som skjer og hvorfor det skjer, at vi ikke er til stede. Det er unødvendig av oss og sette oss i en så vanskelig situasjon som vi gjorde, sier Andersen.

Noen lyspunkter var det likevel.

– Jeg synes Hege (Henrikø Eriksen, keeper red.anm.) kommer inn og gjør en god 2. omgang. Ingebjørg (Baadshaug) spiller seg veldig opp og Maria (Oppegaard) og Marte (Østli Johansen) viser glimt i det defensive og det offensive spillet.