Andersen flyttet i sommer fra Tromsø til Bodø og kjøpte seg leilighet med utsikt i tilknytning til Aspmyra stadion.

Feiret med TIL-drakt på Aspmyra

Dermed ble 3-1-seieeren og fornyet Tippeliga-kontrakt feiret med TILs røde og hvite drakter hengende over Aspmyra stadion denne kvelden.

- JAAA! TIL berge plassen!!! Æ e kanskje i Bodø, men hjerte mett har æ i Tromsø! No skal den her drakta pryde utover hele Aspmyra, da æ vet Glimt-fansen sett ekstremt stor pris på det. HEIA TIL! ‪#‎nedrykksdrama‬ ‪#‎deilig‬, skrev Andersen på sin facebookside.

Provoserer

20-åringen fra Tromsø har tidligere provosert Glimt-fansen med å ha TIL-skjerf og flagg hengende fra vinduet når Glimt spiller hjemmekamper.

- Det kommer ofte synging imot og noen viser fingeren, men det er bare gøy, humrer han.

For med leiligheten i toppetasjen er det vanskelig å få gjort noe med Andersens stadige TIL-stunts.

- Jeg har en kollega fra AN (Avisa Nordland) som forsøkte å skyte en ball opp på vinduet for å få meg til å ta det ned. Samme kollega har også truet med å brenne både drakta og skjerfet som henger utenfor, sier Andersen til iTromsø.

- Eneste TIL-fan

Men det blir ikke en fuktig kveld i Bodø sentrum for å feire fornyet Tippeliga-kontrakt for den unge sportsjournalisten.

- Jeg er den eneste TIL-fanen i Bodø, så det blir ikke for mye feiring, men litt blir det jo, hjemme i leiligheta, smiler han.