Etter å ha startet sesongen på hjemmebane sist helg med to storseire mot Kongsberg/Ringerike var laget denne helga i Oslo for å møte Jordal 2.

Det gikk igjen veldig bra. En 3-1-seier lørdag ettermiddag ble fulgt opp av en 4-3-seier søndag formiddag. Dermed er Tromsø Hockey ubeseiret etter fire kamper og er suverent på toppen av tabellen på nest høyeste nivå i Norge med 12 poeng.

- Vi spilte veldig bra lørdag, og har stålkontroll. Laget var ikke så friskt i dag, men vi klarer å sette sjansene vi må for å vinne, sier trener Chris Steele til iTromsø.

Tror på gull

Før sesongen var målsettingen å havne på øvre halvdel.

- Vi må nok justere forventningene til laget, og jeg tror vi kan kjempe i toppen. Når jeg ser på tabellen tror jeg vi har gode sjanser til å vinne serien, selv om det er noen gode lag vi ikke har møt, sier Steele.

Det er en ny hverdag etter forrige sesongs mange tap.

- Vi brukte en del barmarkstrening og styrketrening for å forberede oss skikkelig i sommer, og det har gitt resultater, sier Steele.

Blant de sentrale spillerne er Sari Lumijarvi, en finsk spiller med elitefortid fra hjemlandet.

- Hun kom inn på trening og ville være med. En enorm styrke for vårt lag, sier treneren om spilleren som scoret to av de fire målene søndag.

Eliteserie?

Dersom klubben skulle vinne vil det være muligheter å søke seg opp i eliteserien som per i dag bare består av fire lag.

- Det må klaffe litt for at vi skal prøve på det, men et opprykk kan på sikt være et mål, selv om nivåforskjellen er stor, sier Steele.

For Tromsø scoret Marte Idrupsen, Julia Sundquist og Thea Sørheim lørdag. Søndag scoret Sari Lumijarvi 2, Marte Idrupsen og Monika Pedersen.

Neste kamp er borte mot Wings Alliaseidrett i Trondheim helga den 21. og 22. november. Neste hjemmekamp er derimot ikke før 16. januar.

Sari Lumijärvi Foto: Anders Rossvoll