- Jeg har litt erfaring hjemmefra. Det handler om å få mest mulig godteri på, sier Marte Hemmingsen.

Sammen med Bravo-lagvenninnene Emilie Hauan Solvang og Mathilde Næss lagde hun pepperkakehuset som du kan vinne.

– Vi trekker ut blant publikum en vinner som får vinnerhuset her, sier sportslig koordinator Per-Christian Johansen i Bravo HK.

– Linjefest! konkluderte Emilie Solvang Hauan – med adresse til at både hun og Næss på vinnerlaget er lagets strekspillere.

Lusekatter

Det stopper ikke der. For å belønne publikum i årets siste hjemmekamp mot Rognan byr også Bravo-jentene på lusekatter til tilskuerne.

– Jeg har ikke smakt på den ennå, men jeg har lagd deigen før og vet den er god, reklamerer håndballmamma Nina Østli Johansen.

På banen blir det neppe den største spenningen mot Rognan. Bravo står med ni seire på like mange kamper, og 129 plussmål før hjemmekampen mot middelshaveren.

– Uansett tar vi én kamp av gangen og kjører på like hardt, om vi vinner med 10 eller ett mål, sier Bravo-profil Malin Myrvoll.

En kveld utenom det vanlig var trivelig avkobling for håndballjentene - som avsluttet med å se Norge slå Romania i håndball-VM.

- Det er sosialt og alltid koselig. Det er koselig å møtes for å bake og lage pepperkakehus, sier Myrvoll.

– Håndball viktigst

– Er det artigst å vinne 40-10 eller å lage pepperkakehus?

– Helt klart å vinne 40-10. Håndball er det viktigste, svarer Bravo-spiller Sandra Eriksen.

På vinnerlaget er holdningen mer nyansert.

– Uansett om vi vinner her eller vinner kamper, så er det gøy, sier Emilie Hauan Solvang fra vinnerlaget med et stort seiersglis.

Og de resterende pepperkakehusene?

- De gir vi trolig til pepperkakebyen på biblioteket, sier Per-Christian Johansen.