Storm-tap etter elendig åpning

Tromsø Storm kom skjevt ut mot Kongsberg, og klarte bare nesten å hente opp kampen.

Aslak Smalås i aksjon for Tromsø Storm mot Frøya.  Foto: RONALD JOHANSEN

sport

Tromsø jaktet revansje mot det ferske BLNO-laget Kongsberg i Buskerud i kveld.

Men allerede ved halvtid så det mørkt ut. Da lå Tromsø Storm under med 38-27.

Kjempet seg nærmere

I siste halvdel av kampen kjempet Storm seg tilbake i kampen poengmessig, og med 20 sekunder igjen reduserte de til 72-73.

Men da måtte de lage straffekast, og hjemmelagets Aaeron Smith holdt nervene i ro og fastsatte sluttresultatet til 75-72 med sine to forsøk, i følge kampreferatet til Laagendalsposten.

For Tromsø Storm var det nok en gang Kiril Raykov som stod frem som lagets store poengplukker med 21 poeng. Charlie Lee fulgte etter med 18 poeng på sin 24-årsdag.

Passert på tabellen

Tapet er Tromsø Storms tredje på elleve kamper så langt i årets sesong, og betyr at BLNO-ferskingene Kongsberg passerer blåtrøyene på tabellen. Begge lag står med 16 poeng, men med seier i begge internkampene er Kongsberg over Storm på tabellen.

I morgen venter en ny kamp for Storm-guttene i sør, mot Eidsvoll.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport