- Da begynte de å jobbe med kjøring av løyper. Enkelte har stått på for å få unna arbeidet, sier arenasjef Steinar Grønli til iTromsø.
Kronen på verket
Han var – i likhet med mange andre – på plass klokken 06.00.
- Vi har vært her siden 06.00, og alle her er frivillige, sier Grønli.
Over tusen på onsdagsrenn: - Imponerende! Vanvittig! Helt perfekt!
iTromsø var på plass i målområdet like etter klokken syv. Da var flere i full sving.
Da de blå løypemarkørene var på plass var kronen på verket i boks.
I tillegg var de ulike lagene godt i gang med å smøre, glide og preparere skiene klare for NM-start. Både i smøretrailerne ute og inne i Storelvahallen.
Over tusen liter kaffe
Også kaffetrakterne har fått kjørt seg på morgenkvisten. Øystein Thomassen og Rune Segerblad fra Ali kaffe har traktet kaffe siden klokken 06.00.
iTromsø-pluss: Her er våre lokale NM-håp
iTromsø-pluss: Dette er NM fra A til Å
- Vi har traktet tusen liter kaffe, og skal lage omtrent 300 til, sier Segerblad til iTromsø.
Da er det i alle fall sikkert at det ikke blir gruff i løypa.
- Da er det i alle fall ikke vår skyld, humrer Segerblad.