Hallmarerittet fortsetter for et gulljagende Storm

Til helgen reiser Tromsø Storm til Oslo for å kjempe om seriegull, men oppladningen blir langt ifra optimal.

OPPGITT Storm-trener Kenneth Webb under gårsdagens kamp mot Fyllingen.  Foto: Trond Tomassen

sport

Etter kampen mot Fyllingen var Storm-trener Kenneth Webb mest fornøyd med seieren, men også litt betenkt foran den kommende uka.

– Det rigges til utdanningsmesse i Tromsøhallen på mandag og tirsdag, så da utgår treningene. Derfor blir dette en vanskelig treningsuke, og vi mister verdifulle timer inn mot toppkampene, sa Webb etter gårsdagens kamp.

På onsdag har ikke Storm treningstid, og dermed skulle i utgangspunktet torsdag bli den eneste treningsdagen foran fredagens møte med serieleder Ammerud og lørdagens møte med Centrum som er på andreplass.

Mandag morgen kunne imidlertid Webb meddele at de får gjennomført en kortere økt i kveld, noe som kom som en positiv overraskelse på treneren.

– De begynner ikke å rigge til før klokken åtte i kveld, og treningstiden vår er i utgangspunktet fra syv til ni. Så da rekker vi én time, og det er i hvert fall bedre enn ingenting, sier Webb.

Utfordring

At Storm mister verdifull treningstid kunne ikke kommet på et verre tidspunkt.

– Det er en stor utfordring for oss, og det er kanskje det verste tidspunktet vi kunne hatt de to tøffe bortekampene på, sier Webb.

– Vi kommer ikke til å være så godt forberedt som vi skulle ønske. Det er tøft nok å skulle forberede seg på å møte de to beste lagene i serien på to dager, forteller treneren skuffet.

Håper på en løsning

Kommunaldirektør for næring, kultur og idrett, Bjarte Kristoffersen, forteller idrettsrådet normalt bruker å være behjelpelig med å flytte på treninger.

– Det er første gangen jeg hører om nettopp dette tilfellet, men idrettsrådet håndterer normalt slike situasjoner og flytter på treninger der det er mulig, sier Kristoffersen.

– Er det ikke litt spesielt at et lag i Norgestoppen ikke får gjennomført treningene sine på et såpass viktig tidspunkt i sesongen?

– Ja, det har jeg ingen problemer med å se. I den grad det kan finnes en løsning, så håper vi jo å få til det. Storm må bare ta kontakt med idrettsrådet, så får vi se om noe kan gjøres, sier Kristoffersen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport