KRAFTHALLEN: Onsdag kveld vant Bravo 29–20 mot TSI og sikret dermed sesongens 15. strake seier.

Med fem kamper igjen å spille og åtte poeng ned til både Ankenes og Harstad, er det snart kun teori igjen som kan hindre at Bravo ikke blir topp tre og får en plass i neste års 2.-divisjon når man kutter ned fra seks til fire avdelinger.

– Det er vårt første delmål for sesongen og vi er et steg nærmere nå. Slår vi Alta i neste runde, skal vi feie all tvil til side og slå Harstad hjemme. Da er det gjort, sier Bravo-trener Bo Andersen.

– Blir tøft

Junkeren topper tabellen med 32 poeng, to foran Bravo, men med tre kamper mer spilt. Det meste tyder på at Bravo også vil vinne divisjonen og dermed også få muligheten til å spille en opprykkskvalik i år igjen.

– Vi får se om vi har noen mulighet der, hvis vi er så heldig å komme dit. Vi har et veldig ungt lag og flere erfarne som har gitt seg før sesongen begynte. Nå har vi begynt å trene med G16-laget en gang i uken for å få mer fysisk matching og høyere tempo. Det har gitt bra uttelling og det vil vi fortsette med. Skulle vi komme i en kvalik, vil vi også forsøke å få en del kamper mot motstandere fra høyere nivå for å forberede oss til det, sier Andersen.

Ikke fornøyd

Mot TSI tok det lang tid før Bravo kom skikkelig i gang.

– Jeg er ikke fornøyd med de første 40 minuttene av kampen. Da er vi ikke aggressive nok i forsvarsspillet vårt. Det tok seg opp etter hvert, sier han.

LES OGSÅ: Kopierer søsterens bragd åtte år senere

Fornøyd med også og ha fått på plass veteranen Simona Raileanu i mål.

– Simona gir oss rutine, kjenner gruppa og har kommet fint inn. Det er bra å ha henne tilbake, sier Andersen.

Nå får spillerne noen dager fri, ettersom neste kamp ikke er før 28. februar.

– Jeg har dratt til Danmark nå, men er tilbake mandag. Spillerne får også noen velfortjente dager fri etter to kamper på fem dager, men hare et fysisk opplegg de skal følge, sier den danske håndballtreneren.