Etter opprykkskvaliken i 2010 flyttet han sørover til Trondheim for å ta fatt på studier. Nå, fem og et halvt år senere, er han nesten ferdig med mastergraden som byggingeniør.

Denne helgen gjorde han comeback på parketten for «Trollan».

– Laget til Gaute i Trondheim (NTNUI) klarte ikke opprykkskvalikplass fra 1.-divisjon, og dermed hadde han fri denne helgen. I tillegg hadde vi mange fravær, og da passet det bra for begge parter med et comeback, forteller Sjarmtrollan-trener Simen Johansen.

Godkjent av treneren

Johansen avslører at Nilsen Fossli prøvde å snakke seg selv ned før kampen, men at han leverte til godkjent og vel så det.

– Jeg må si meg fornøyd med at vi fikk ordnet overgangspapirene på overgangsvinduets siste dag, sier Johansen.

– Simen sier stort sett at han er fornøyd uansett hva jeg gjør, sier Nilsen Fossli og ler.

Selve comebacket beskriver han som er herlig opplevelse, og det ble til og med kronet med en scoring. Om det blir mer spill for Sjarmtrollan i fremtiden gjenstår å se.

– Det avhenger blant annet av jobbmuligheter, og jeg vet ikke hvor jeg bor til høsten. Men hvis jeg kan være med å bidra på en eller annen måte, så gjør jeg gjerne det, forteller Nilsen Fossli.

Medaljekamp

Selve kampen vant Sjarmtrollan relativt greit med 7-3. I tillegg til Nilsen Fossli scorte Lars Henrik Andreassen, Sondre Thorsteinsen, Milos Vucenovic (2) og Fredrik Wist (2).

I skrivende stund ligger Sjarmtrollan på tredjeplass, men både Tiller og KFUM har kamper til gode på byens beste futsallag. Det er uansett duket for en spennende serieavslutning om to uker i Oslo der «Trollan» skal kjempe for medalje.

– Det hadde vært artig å klare medalje, og avslutte sesongen på en god måte. I verste fall havner vi midt på tabellen, men det er moro å ha noe å spille for når vi reiser nedover, sier trener Johansen.