Storm-legende returnerer

Tromsø Storm mister en amerikaner med brudd - og får inn en ny.

Keon Lawrence og Tromsø Storm må tåle å være store favoritter før finalene i helga, mener Rune Robertsen. Her fra kampen mot Centrum Tigers sist søndag.   Foto: Tom Benjaminsen

sport

Storms amerikaner Casiem Drummond har den siste tiden vært plaget med et skader. Senest mot Frøya søndag klarte han ikke å fullføre kampen.

Det viser seg å være et lite brudd i ett av de små beinene i hånden, og Casiem er dessverre ute resten av sesongen, skriver basketballklubben på sin hjemmeside.

Videre heter det:

– Dette er selvsagt meget uheldig og ubeleilig for klubben, men vi kan meddele at klubben har snudd seg rundt og klarte å få tilbake fjorårets BLNO- og Storm-spiller Keon Lawrence tilbake. Keon har ikke spilt profesjonelt noen andre steder etter fjorårsseongen og er dermed fortsatt Storm-spiller, og derfor den eneste som kunne hentes inn på grunn av regelverket til NBBF.

Klubben retter samtidig en stor takk til klubbens samarbeidspartnere som har gjort dette mulig.

– En tøff klubbøkonomi tillot ikke dette, men med hjelp fra våre gode samarbeidspartnere klarte vi å få det til. Uten denne hjepen ville sesongavslutningen kunne blitt desto vanskeligere, men nå blåser man litt liv og håp inn i Storm-laget før de avslutende kampene i grunnserien kommende helg og til sluttspillet, skriver klubben.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport