Storm-legende returnerer

Tromsø Storm mister en amerikaner med brudd - og får inn en ny.

Keon Lawrence og Tromsø Storm må tåle å være store favoritter før finalene i helga, mener Rune Robertsen. Her fra kampen mot Centrum Tigers sist søndag.   Foto: Tom Benjaminsen

sport

Storms amerikaner Casiem Drummond har den siste tiden vært plaget med et skader. Senest mot Frøya søndag klarte han ikke å fullføre kampen.

Det viser seg å være et lite brudd i ett av de små beinene i hånden, og Casiem er dessverre ute resten av sesongen, skriver basketballklubben på sin hjemmeside.

Videre heter det:

– Dette er selvsagt meget uheldig og ubeleilig for klubben, men vi kan meddele at klubben har snudd seg rundt og klarte å få tilbake fjorårets BLNO- og Storm-spiller Keon Lawrence tilbake. Keon har ikke spilt profesjonelt noen andre steder etter fjorårsseongen og er dermed fortsatt Storm-spiller, og derfor den eneste som kunne hentes inn på grunn av regelverket til NBBF.

Klubben retter samtidig en stor takk til klubbens samarbeidspartnere som har gjort dette mulig.

– En tøff klubbøkonomi tillot ikke dette, men med hjelp fra våre gode samarbeidspartnere klarte vi å få det til. Uten denne hjepen ville sesongavslutningen kunne blitt desto vanskeligere, men nå blåser man litt liv og håp inn i Storm-laget før de avslutende kampene i grunnserien kommende helg og til sluttspillet, skriver klubben.