Nå trenger Storm et mirakel

Tromsø Storm snudde til seier til liten nytte.

MESTSCORENDE Kiril Raykov satte 23 poeng.  Foto: iTromsø

TILBAKE Keon Lawrence er tilbake i Storm-drakt. Her fra forrige sesong.  Foto: Foto: Rune Stoltz Bertinussen

sport

Det ble 72-66-seier over Asker Aliens etter en sterk snuoperasjon i tredje periode. Men det blir nok den sure femteplassen og bortekamp i kvartfinalen uansett.

Årsaken er at KB Miners slo Frøya tidligere lørdag. Da har Miners 26 poeng, mens Frøya og Storm begge har 24. Imorgen skal Storm møte Bærum, mens Frøya skal spille mot fortapte Eidsvoll, som står med null poeng hittil.

- Jeg har ingen grunn til å tro at Frøya ikke vinner der, sier trener Kenneth Webb til iTromsø.

"Nye" Storm

Han er skuffet over at Storm ikke får hjemmebanefordel, men dveler ikke lenge ved det.

- Det er vår egen feil. Vi har ikke vært gode nok når det gjelder, sier Webb.

I dag ledet han laget for første gang siden Keon Lawrence kom tilbake. Casiem Drummond er ferdig i Storm, noe som betyr at Storm har mistet sin retur-konge.

- Vi er et annerledes lag nå, og må gjøre noen tilpasninger, sier Webb.

- Jeg er litt rusten, men føler at jeg er helt klar til neste helg, sier Lawrence til iTromsø.

Grusom skyting

Storm fikk en grusom start på kampen, og lå under med ti poeng etter to perioder. Så snudde alt med en vanvittig tredjeperiode. Den vant de 26-13, og var med det i førersetet for første gang i kampen.

Selv om fjorårets favoritt Keon Lawrence var tilbake for Storm slet laget fryktelig med å treffe kurven. Statistikk fra kampen viser at Tromsø Storm traff på 42,15 prosent av samtlige skudd.

Heldigvis var ikke Asker stort bedre, så det ble seier til slutt med 72-66.

Kiril Raykov ble Tromsø Storms mestscorende med 23 poeng.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport