Storm vant ubetydelig nervedrama

Møter Frøya borte i sluttspillet.

BEST Charlie Lee satte 22 poeng for Storm mot Bærum.  Foto: Daniel Lilleeng

sport

Etter at Frøya banket Eidsvoll 127-80 tidligere søndag hadde ikke Storm noe som helst å spille for da de møtte Bærum på bortebane søndag.

Til slutt ble det 74-71-seier til Tromsø Storm etter at Charlie Lee satte en avgjørende trepoenger mot slutten. Da klarte ikke ”Storm-dødaren” Bærum å utligne.

Lee traff best

Lee ble også Tromsøs mestscorende mot Bærum med 22 poeng, mens Kiril Raykov satte 20.

Bærum ledet halvveis, men da Storm dro fra i 3. periode så det ut til å være avgjort.

Men Storm slapp opp på gassen, og slapp Bærum inn i kampen.

Men det ble Storm-seier til slutt, noe som gjør at Storm blir nummer fem i grunnspillet. Da møter de Frøya, som ble firer, i kvartfinale.

- Ikke tapt i Bergen

- Vi har ikke tapt i Bergen i år, så det blir bra, sier trener Kenneth Webb.

I november ble det 80-69-seier mot Gimle og 61-47-seier over Frøya i Bergen, så han tar med seg mye selvtillit til byen.

I tillegg betyr det mye at tapsrekken nå er snudd til to gevinster. Asker Aliens og Bærum er slått denne helgen.

- Det er viktig å ta med seg to seirer inn i sluttspillet, sier Webb.

Kvarfinaler, BLNO:

  • Ammerud Basket - Asker Aliens
  • Frøya Basket - Tromsø Storm
  • Centrum Tigers - Bærum Basket
  • Kongsberg Miners - Gimle BBK

Kvartfinalene spilles neste helg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport