TROMSDALSHALLEN: – Vi går alltid for å vinne, ingen tvil om det. Vi har et veldig ungt og spennende lag der mange spillere også er G16-spillere neste sesong. Vi er forsiktig med å si at vi skal vinne, men vi skal bite fra oss så godt som mulig og vet at vi er et lag som kan vinne, sier trener for håndballaget, Carl-Martin Byman.

Bravo G16 har hatt en solid sesong, med seriegull, seier i Ishavscupen og sølv i Nyttårsturneringen.

I gruppespillet i regionsmesterskapet møter Bravo sterke Bossekop og Bodø.

– Bossekop slo oss ut i kvaliken til Bringserien og har dermed fått spille i en nasjonal serie i år. Det er gull verdt å få den matchingen og ingenting er så artig som å slå Bossekop på bortebane. Vi kan fort gjøre det igjen, håper Byman.

Bodø er et lag som Bravo spilte uavgjort mot på bortebane i serien – etter å ha ledet med 11 mål ved pause – mens hjemmekampen ble vunnet med 15 mål.

– Bodø er et spennende lag som vi må være skjerpet mot, men det skal vi klare å håndtere, sier Byman.

Landslagssamling

En av lagets beste spillere – Daniel Jakobsen – blir ikke med til Alta. Han skal på landslagssamling.

– Det er kjempestas å være med på samlinger, men er jo også litt kjipt å miste regionsmesterskapet med laget, sier Jakobsen, som har fått tilbud fra flere norske storklubber foran neste sesong.

– Det er synd at ikke Daniel kan være med, men det rammer også lag i andre regioner. Vi er veldig glade for at Daniel er på landslaget, og vi har et godt nok lag til å kunne dra dette i land, mener Byman.

Flere Tromsø-lag

I den andre G16-pulja er Tromsø Håndballklubb, som møter Alta og Bossekop 3.

Og det er flere Tromsø-lag som skal i aksjon.

** I J14-klassen møter Tromsø Håndballklubb Bodø, Kirkenes, Leknes og Vadsø Turn i sin pulje.

** I G14-klassen skal Bravo møte Bodø og Honningsvåg.

** I J16-klassen skal Bravo møte Bossekop og Svolvær, mens Tromsø Håndballklubb møter Bossekop 2 og Landsås i sin pulje.

THKs J16-lag håper å klare semifinale.

– Bossekop 2 og Landsås er lag vi har slått før. Vi har ei målsetting om å være med helt til slutten. Klarer vi semifinale, så får vi se hvordan det går etter det, sier trener Tom Børge Johansen.

– I utgangspunkter tror jeg Svolvær er knappe favoritter i J16-klassen, legger han til.