Til tross for at BKT leverte en god andre halvdel av sesongen ble det bare nesten, og ingen finaler. Trener Edgar Broks oppsummerer sesongen med ordene «blandende følelser».

– Vi kom ikke til noen finaler, verken i NM eller i sluttspillet. Samtidig nådde vi helt opp i Nordic League heller. Det var mål som vi hadde, og selv om vi gjør en bra andre halvdel av sesongen blir det en fattig trøst når vi ikke klarer å ta noen pokaler. Samtidig har vi hatt en fin utvikling utover i sesongen, og det er masse å bygge videre på, sier Broks til iTromsø.

– Da bør det vel være bra med revansjelyst og motivasjon til å trene hardt i sommer?

– Ja, helt klart. Det er sånn vi må tenke, svarer Broks.

– Voldsomt nære

Forrige helg vant BKT 3-2 hjemme mot Nyborg. Dermed hadde de to matchballer i Bergen denne helgen, men motstanden ble for tøff.

I gårsdagens kamp trakk hjemmelaget det lengste strået etter en intens match.

– Det var voldsomt nære. Vi spiller, ifølge statistikkene, en god kamp. Vi har to settballer i tredje sett, men klarer ikke ta ledelsen. Nyborg var ordentlig «shaka», sier trener Broks.

Treg start

I dagens oppgjør kom BKT voldsomt skjevt ut fra startblokkene, og tapte førstesettet med 13-25.

– Jeg vet ikke helt hva årsaken var, men det var nok en blanding av mange faktorer. Vi kom bakpå tidlig og hadde noen dommeravgjørelser imot oss. Det skapte litt frustrasjon hos den ene og andre, men vi klarte nullstille til neste sett, sier Broks.

Da ble det langt jevnere, men vertene var stadig noen poeng foran. Til slutt vant de kampen med 3-0 i sett.

– Over tre kamper var de best, selv om det var veldig nært for oss på lørdag. I perioder spiller vi veldig bra volleyball, men til syvende og sist er vi ikke god nok. At Nyborg går videre etter disse tre kampene er derfor fortjent, sier Broks.