Skarp sesongåpnet borte mot nyopprykkede Tverrelvdalen i Finnmarkshallen i går, og hvilken start det ble på sesongen.

Etter en halvtime sendte Eirik Munkvold gjestene i føringen på et straffespark han selv skaffet, men ledelsen kunne fort vært større.

– Vi styrer i 1. omgang, og har blant annet et skudd i tverrliggeren, forteller Munkvold.

Hjemmelaget var riktignok ikke ufarlige, og rett før pause fikk de et mål annullert fordi ballen hadde vært over sidelinjen i forkant av scoringen.

Blytung utligning

Etter hvilen kom finnmarkingene ut i et voldsomt tempo, og det hadde ikke engang gått ett minutt før Daniel Reginiussen smalt utligningen inn i nota.

Kampen bølget frem og tilbake, men da Tverrelvdalens måljeger Stein Arne Mannsverk sendte vertene i føringen på et straffespark kvarteret før slutt virket det som om Skarp måtte dra tomhendte hjem.

Tvilsom offside

Da våknet imidlertid Eirik Munkvold igjen. Først utlignet han til 2-2 på et frispark ti minutter før slutt.

Så, fem minutter senere, ble han snytt for nok en scoring da linjedommeren vinket for offside etter at Munkvold fyrte et frispark rett i kassa.

Avgjørelsen var i beste fall tvilsom siden ballen gikk rett i mål og ingen spillere var i nærheten av den.

– Fantastisk lagånd

Munkvold hadde imidlertid ingen planer om å reise fra Finnmarkshallen uten tre poeng, og minuttet før full tid fikk han vendt opp inne i Tverrelvdalens boks og hamret ballen opp i nettaket til 3-2-ledelse.

På overtid kastet vertene alle mann i angrep i håp om en utligning, men det førte bare til at Glen Robin Isaksen kontret inn spikeren i kista med 4-2.

– Vi gjør flere bytter som gir umiddlbar effekt, og viser en fantastisk lagånd der vi løper som gale for hverandre, sier Munkvold.

15 scoringer

I fjor noterte spissen fra Hammerfest seg for ti scoringer for Skarp, men i år har han satt seg større mål.

– Målet før sesongen var 15 scoringer, så det var jo en god start, forteller Munkvold og smiler.

Dermed fikk Skarp en strålende start på sesongen, og kompletterte en meget god helg for byens 3.-divisjonslag.

For på fredag vant både Ishavsbyen og Fløya sine åpningskamper, mens TIL 3 tok ett poeng etter en sen utligning.

Neste fredag møtes Skarp og TIL 3 til lokaloppgjør på Alfheim, mens Fløya og Ishavsbyen skal ut på tur. Førstnevnte til Hammerfest, mens "Byen" reiser sørover for å møte Salangen.