Norges Cykleforbund har tatt ut troppen til Trophèe Centre Morbihan, Frankrike, 21-22 mai og Tour du Pays de Vaud, Sveits 26.-29. mai:

Iver Knotten, Tønsberg CK.Andreas Leknessund, Ringerike SK (fra Tromsø)Iver Skaarseth, Lillehammer CK.Idar Andersen, Gauldal SK.Thomas Ognedal, Stavanger SK.Joakim Kjemhus, Sandnes SK

– Knotten og Leknessund kjørte Fredsløpet veldig sterkt og blir med videre, sier landslagsleder Kai Lexberg.

– Det er betryggende å få fornyet tillit. Det tyder på at de er fornøyd med jobben jeg gjorde på det første rittet, sier Leknnesund til iTromsø.

Tromsøgutten fikk sin landslagsdebut i Lille Fredsløpet nylig.

– Det gikk bra. Jeg måtte bruke et par etapper på å bli vant til nivået og bli kjent med spillet. Jeg slet litt i starten med å få med meg alt som skjedde, men etterhvert som jeg ble mer komfortabel klarte jeg å gjøre en god jobb for laget, sier Leknessund, som fyller 17 år den 21. mai.

– Vi er i en hektisk landslagsperiode for juniorgutta. Lille Fredsløpet ble nylig avsluttet, og nå står nye nations cup ritt i Trophèe Centre Morbihan og Tour du Pays de Vaud for døren. Totalt sett er vi godt fornøyd med innsatsen i Fredsløpet. Vi var uheldig med velt på først etappe, men fikk oppreising med seier og andreplass på enkeltetappene, samt en 8. plass til Knotten sammenlagt, sier Lexberg.