Et siste gyllent show

Neste vår håper Tromsø Turnforening at de kan ha våroppvisningen i ny turnhall på Templarheimen.

SPEKTAKULÆRE TRIKS: Det var mange flotte ferdigheter som ble vist fram i Gyllenborghallen. 

HOPP OG SPRETT OG TJO OG HEI: Det gikk unna på Tromsø Turnforenings årlige våroppvisning i Gyllenborghallen på lørdag. Går det som turnforeningen håper kan de arrangere neste års våroppvisning i sin splitter nye hall på Templarheimen. 

sport

Årets oppvisning kan dermed ha vært den siste i Gyllenborghallen som har vært turnklubbens hjem i mange år.

– Vi håper jo at dette var den siste i denne hallen. Selv om vi skal være forsiktige med å ta det for gitt, for da blir det en nedtur hvis vi ikke er på plass neste år, forteller Katharina Torheim som er styreleder i Tromsø Turnforening.

SE OGSÅ: Stor bildeserie fra våroppvisningen (for abonnenter)

Byggestart etter ferien

Byggingen på Templarheimen har vært heftig diskutert, men Torheim forteller at hun tror de kan starte arbeidet etter sommerferien.

– Det er et kommunestyremøte i midten av juni der alt skal spikres. Hvis alt går etter planen, og vi slipper å møte skjær i sjøen, så kan vi starte jobben med å sette opp hallen rett etter ferien, forteller styrelederen.

Godt vær til besvær

På fredag og lørdag viste værgudene seg fra sin beste side. Med strålende sol og opp mot 20 varmegrader på det varmeste hadde turnforeningen en liten utfordring med å lokke publikum inn i en hall i finværet.

– Vi var maks uheldige med været, sier Torheim og ler.

I tillegg til finværet kolliderte turnoppvisningen med en fotballturnering.

– Likevel har vi hatt godt folk på tribunene og masse unger i aksjon, så vi er fornøyd med helgen, forteller Torheim.