(Stabæk 2 - TUIL 0-1)

Der er kampen over. TUIL har vunnet ni av ni kamper i årets 2.-divisjon! TUIL leder fire poeng foran Finnsnes. De to lagene møtes på TUIL Arena om seks dager.

90. min: Overtid nå. Anders Jenssen ligger nede med en smell, men kan fortsette.

87. min: Bytte TUIL. Jonas Høylo Fundingsrud erstatter Vegard Lysvoll.

81. min: Oi! Der header Stabæk i tverrliggeren og over!

81. min: Stabæk 2 har ballen mye nå, men skaper lite framover.

75. min: Bytte TUIL. Vetle Vinje inn for Lars Henrik Andreassen.

73. min: Lysvoll får en brukbar mulighet på hjørnet av sekstenmeteren, men ballen går rett på keeper.

68. min: "Mo" fortsetter å plage Stabæk. Skaffet nytt frispark - som blir klarert til nok en corner.

63. min: 0-1! Mohammed Ahamed scorer for "Dalingan"! "Mo" får en perfekt pasning fra Vegard Lysvoll i Stabæk-feltet og setter den rolig i mål. Nesten "ferdigscoret" ball fra Lysvoll.

59. min: "Mo" blir taklet. Gult kort til Andreas Hanche-Olsen.

56. min: Laugsand legger inn fra venstre. Stabæk 2 må gi til ny corner. Den klareres, men TUIL biter seg fast. Ender med at Kjæve header ufarlig utenfor.

54. min: Bytte TUIL. Mohammed Ahamed kommer inn for Tor Martin Mienna.

52. min: Kjæve forsøker seg. Det ender med corner for TUIL. Stabæk klarerer.

51.  min: Dagens første gule kort går til Jeppe Hæhre.

46. min: Da er kampen endelig i gang igjen - etter en vanningspause som tok litt tid.

PAUSE. Stabæk 2- TUIL 0-0.

45. min: Stabæk har absolutt kommet seg utover i omgangen. Her må "Dalingan" skjerpe seg om det skal bli tre poeng. Corner nå - like før pause. Klareres til ny corner for Stabæk 2. Den blir ufarlig.

37. min: En feilpasning av Andreassen gjør at Stabæk kan komme til en farlighet, men det ender til slutt med corner. Den er også farlig, men TUIL slipper med skrekken.

28. min: Kjempetabbe i Stabæk-forsvaret når en forsvarsspiller skal sentre tilbake til keeper, men Stabæk rydder til slutt opp.

25. min: TUIL har vært best, men fortsatt 0-0 på Nadderud.

19. min: Farlig Stabæk-frispark og Eirik Sørensen gjør en god redning.

17. min: Kjæve tvinger fram en ny corner for TUIL. Vibe header utenfor.

12. min: Skogvang Pedersen legger inn - og Stabæk må gi til corner i heten på Nadderud. Ballen reddes nærmest på streken etter corneren!

4. min: Mienna skyter etter innlegg fra Skogvang Pedersen. Keeper redder, men fomler den nesten i mål. TUIL mener ballen er inne, men dommeren sier nei.

1. min: Stabæk stiller med et rent juniorlag. Men de har mange spennende, unge spillere, sa Gaute Helstrup til iTromsø denne uken.

Kampen er i gang og iTromsø følger den via Nordlys.no som sender den direkte. TUIL tar avspark i sine røde bortedrakter.

Vi oppdaterer med de viktigste hendelser fra TUILs bortekamp mot Stabæk 2 her fra kl. 17.30.

TUIL har åtte seire av åtte mulige i 2.-divisjon, avdeling 1.