Sofia (15) ble toppscorer i landslagsdebuten

Sofia Burkow scoret flest poeng for Norge U16 i landslagsdebuten

TOPPSCORER: Sofia Burkow.  Foto: Privat

sport

15-åringen kunne notere seg for ni poeng i landslagsdebuten for Norge U16 i nordisk mesterskap søndag.

Tromsø Storm Ungdom-spilleren kunne imidlertid ikke forhindre at det ble et kjempetap mot hjemmefavoritt Finland. Til slutt sto det 90-36 på tavla.

LES OGSÅ: Sofia tatt ut på basketlandslaget

Aron Finstad fra Griffen fikk spille 9.39 min. for Norge U18 og scoret tre poeng. U18-laget tapte 60-90 for Finland.

Bedre gikk det for guttene i U16-klassen.

De vant 80-76 mot vertsnasjonen Finland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

sport